Четвер, 28.03.2024, 17:37

РБДЮТ Бориспільщини

Меню сайту
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 10 » Бориспільщина має талант
19:25
Бориспільщина має талант
Хто з нас не любить популярного телешоу «Україна має талант!»? Байдужих точно не знайдеться. А якщо такі талантів знаєш в обличчя, вони живуть з тобою на одній бориспільській землі, то задоволення від такого дійства множиться в кілька разів. І наше шоу ні стілечки не поступиться тому, що бачимо з екранів телевізора. Кажуть, що вміння знаходити обдарованих та здібних дітей — талант, вміння їх вирощувати – мистецтво. Але все ж таки початком усьому є, напевно, любов до дитини.

Щорічне свято талантів Бориспільщини «Зірковий калейдоскоп» зібрало переможців найрізноманітніших творчих конкурсів у Головурівському будинку культури. Двадцять гуртківців цього року здобули перші місця у всеукраїнських та обласних конкурсах, 173 переможці районних конкурсів у різних напрямах. Вогнику цьому святу додавала його незмінна ведуча — директор районного будинку дитячої та юнацької творчості Світлана Галатенко. Вона й режисер, й організатор, і натхненник талановитих вихованців та їх керівників. Та цього разу дійство було ще колоритнішим — яскравих фарб йому додали переможці у номінації «Ведучі» — Ваня Мовляйко та Владик Супруненко із Кіровської школи.

Країну дитячої творчості представив начальник районного відділу освіти Микола Неруш, побажавши окриленим дітям високого польоту та веселих канікул.

Вітальну естафету продовжив радник голови РДА Денис Бархатов, який передав найкращі вітання від голови райдержадміністрації Андрія Гріненка: «Аби з вами завжди залишилася оця безпосередність, щирість, відкритість, одне слово, свобода дитинства. Адже це теж в якійсь мірі супроводжує талант, дає йому можливість відкритися. Нехай ніколи не згасає у ваших душах цей Богом дарований вогник». Керівники району нагородили 20 переможців обласних та всеукраїнських конкурсів та їх наставників, серед яких Тетяна Малежик з Сошникова (керівник Безверха Л.К.), Інна Гаврило та Анна Руденко з Рогозова (керівник Гудим Л.І.), Юлія Хоменко, Анна Бурлачук, Марія Софронова з Щасливого (керівник Горбатенко С.В.) та ін.

Уже котрий рік поспіль гостями свята є керівники районної організації Партії регіонів. Цього разу вітання від голови райради, голови районної організації ПР Владислава Байчаса привезли депутати райради Сергій Очеретько, заступник голови районної організації ПР, та Ігор Проневич. Сергій Очеретько нагородив зірок художньої самодіяльності: танцювальний гурток «Діамант-еліт» на базі Вишеньківської та Гірської шкіл (керівники Назарій Філінюк та Ірина Мушинська), музикантів – ансамбль «Веселка» з Рогозова (керівник Ольга Компанієць), Світлану Федосенко з Кірового, Дмитра Цілика з Рогозова, артистів оригінального жанру – сестер Курнишових з Гнідина, юного фокусника Марка Киреєва з Вишеньок, гурт «Круть-верть» з Глибокого, гумористів та читців – Владислава Ручка з В. Олександрівки та Олену Бук з Глибокого. В районному конкурсі екологічних агітбригад переможцем стала команда Вишеньківської школи «Еко-смайл» та ін.

На святі все було продумане до дрібниць – вишукані костюми, оригінальні подарунки. Навіть казку запросили в гості, а з нею Шахріяра та Шахерезаду. Та головними героями були наші таланти – невеличкі й ті, які стоять на порозі самостійного життя. Нам багато чому треба повчитися в наших дітей. Давайте хоча б спробуємо.
Переглядів: 710 | Додав: Ніка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: